Postpakketten Voordeliger Versturen

Postpakketten Voordeliger Versturen met Pakketservice Online

Al uw Postpakketten Voordeliger versturen met Pakketservice Online! Ons online verzendsysteem maakt in dit geval het verschil want nog nooit was het zo makkelijk om uw Pakketten verzend klaar te maken. Simpel inloggen met de inlog gegevens die u van ons aan de hand van uw accountaanvraag gekregen heeft, uw verzendetiket uitprinten en de afhaaltijd bepalen. U kunt natuurlijk ook de pakketten zelf brengen naar een van de vele afhaal punten of pakketautomaten.

DHL pakketten verzenden www.voordeligerversturen.nl

Postpakketten voordeliger versturen is bijzonder interessant voor webshops maar ook voor handelsbedrijven en iedereen die regelmatig een pakket versturen moet. Meestal is het voor kleine tot middelgrote bedrijven met kleine volumes niet mogelijk om zelfstandig leuke kortingen te bedingen en betaalt u dus altijd de hoofdprijs. Als u uw pakketten via Pakketserviceonline.nl verzend profiteert u mee van onze kwantum korting en verzend u net als de grote bedrijven ook tegen zeer lage tarieven. Pakketservice Online BV werkt nauw samen met de grote nationale en internationale vervoerders! Deze vervoerders hebben hun betrouwbaarheid allang bewezen en door deze samenwerking profiteert u niet alleen van onze volume korting maar ook vanen maximale flexibiliteit en kwaliteit.

pakket versturen

Postpakketten voordeliger versturen is dus niet alleen goedkoop pakketten versturen maar ook nog eens snel en betrouwbaar! Pakketservice Online werkt al vanaf 2009 vanuit Enschede en verstuurt post, pakketten en pallets zowel in de Benelux als wereldwijd! Of het nu aangetekend of per express moet, wij zorgen dat de pakketten op de juiste plaats van bestemming komen. Ook pakketten met speciale afmetingen of gewicht zijn voor ons geen probleem.

Meer weten? Vul het contactformulier in en ontdek het zelf!

 

meer info www.pakketserviceonline.nl