Webshop koppeling verzendplatform

Webshop koppeling verzendplatform 

Pakketservice Online BV is mede ontstaan door de als maar groeiende vraag van webshops.

verzendsoftware pakketservice online

 

Met onze jarenlange ervaring in logistieke processen weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw pakketten te versturen met een betrouwbare partner tegen uiteraard een zo scherp mogelijk tarief.
Bijna alle webshops die klant zijn bij Pakketserviceonline.nl verzenden dagelijks eenvoudig en goedkoop via ons verzendplatform.

Bij Pakketserviceonline.nl kunnen de meeste webshops worden gekoppeld aan ons verzendplatform voor NOG meer gemak en efficiëntie! O.a. de volgende webshops:

webshop koppelingen pakketserviceonlien

 

 

Of u nou net bent gestart met uw webshop of dat u al wat langer bezig bent, u weet inmiddels dat pakketten versturen niet goedkoop is. Uiteraard wilt u ook op deze hoge kostenpost besparen zonder dat dit ten koste gaat van uw service. Pakketserviceonline.nl heeft een grote klantenkring en daardoor worden grote volumes gerealiseerd bij de grote distributeurs wat weer resulteert in scherpe tarieven voor zowel kleine als grote webshops.

pakket platform http://www.voordeligerversturen.nl/
Naast uitstekende tarieven van PostNL kunt u via Pakketserviceonline.nl uw pakketten ook verzenden tegen hele scherpe tarieven van DPD, DHL, UPS en TNT. Afhankelijk van uw product, het aantal verzendingen per jaar en het type klant wordt gekeken welke distributeur voor u het meest geschikt is.
Het maakt daarbij niet uit hoe groot uw webshop is en hoeveel pakketten u per maand verstuurd! Meer weten? Klik op onderstaande afbeelding en vul uw gegevens in op het contactformulier!

 

meer info www.pakketserviceonline.nl